Ode aan de vloer

Nieuw vloerenconcept


Ode aan de Vloer heeft een geheel nieuw vloerenconcept geïntroduceerd. Het concept dat is gecreëerd op basis van 40 jaar ervaring, combineert de hedendaagse uitstraling met een hoge mate van duurzaamheid en comfort.

 

De vloer vormt de basis van het interieur en bepaalt mede de sfeer en de ambiance. Zij zorgt voor harmonie tussen muur en meubel. Mens en omgeving. De keuze van de vloer is een ode aan het leefgenot. Ode maakt vloeren als een perfecte match tussen uiterlijk en beleving. Comfort en compassie. Mooi en functioneel.

 

  

 

Puur, Passie, Pracht en Pasta zijn de namen die de vier vloerlijnen van Ode dragen.

 

Puur is het Ode materiaal in haar meest basale vorm. De kleuren die de consument kan kiezen zijn opwindend of ingetogen. Opvallend of neutraal. De vloeren zijn strak, naadloos, comfortabel en onverslijtbaar.

 

Passie is een dramatische maar toch lichtzinnige lijn. De schittering van de vloer  biedt elk moment weer een ander perspectief. Passie laat zich uitstekend combineren met bijvoorbeeld een klassiek interieur. Dan biedt Passie het moderne contrast waarin verfijnde details optimaal tot hun recht komen.

 

Glassplinters van enkele millimeters vormen de verrassende basis van Pracht. De ‘levende kristallen’ onder de toplaag zorgen voor een subtiele schittering. De kleurkeuze van de grondlaag geeft elke vloer haar eigen karakter. Pracht wordt gelegd in een groot spectrum van basiskleuren. Meestal een pastel maar ook ‘zware’ kleuren als zwart en grijs behoren tot de mogelijkheden.

 

Ode heeft voor de vloerlijn Pasta de inspiratie van Piet Boon gekozen. In de lijn Pasta kon hij alles kwijt wat hij van een vloer verwachtte. Pasta is de ultieme symbiose van meerdere basiskleuren. Abstracte patronen smelten samen in één Pasta.

 

Ode vloeren worden gelegd door een select team Meesters van Ode. Zij hebben de zware Ode opleiding met goed gevolg doorlopen. Een vloer gelegd door Ode is herkenbaar aan het exclusieve Ode label dat wordt meegegoten in de vloer. Een absoluut unicum in de vloerenbranche.

 
Kijk voor meer informatie op: www.odeaandevloer.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist