Ode aan de vloer

Een serenade aan de aarde

Anno 2011 kun je er niet meer omheen: duurzaam en milieubewust denken. Voor Ode aan de Vloer is dit niet iets van nu; dit bedrijf is al sinds de oprichting bewust bezig met het milieu en de leefomgeving. Daar is nooit aandacht aan besteed, omdat het voor Ode heel vanzelfsprekend was. Tot nu. Tot Ode aan Groen.

Ode aan Groen is een serenade aan de aarde. Een bewustwording van het groene bedrijfsproces. De gietvloeren van Ode staan al jaren bekend als de beste in haar soort, maar Ode heeft nooit de groene kant van het bedrijf naar buiten gebracht. Ode is zich sinds de oprichting op verschillende gebieden bewust van het milieu en leefomgeving. Denk bijvoorbeeld aan de manier van produceren, de keuze van leveranciers, werken naar een steeds langere levensduur en het reduceren van restmateriaal. Doordat Ode het hele bedrijfsproces zelf verzorgt (van productie tot en met het aanbrengen van de gietvloeren) en extra aandacht besteedt aan het groene proces wordt het milieu minder belast.

Ode aan Groen op een rij:

Grondstoffen
Ode maakt sinds haar oprichting gebruik van natuurlijke, niet zeldzame grondstoffen. Het uiteindelijk streven is om 100 % met natuurlijke grondstoffen te werken.

Geselecteerde leveranciers
Ode selecteert zorgvuldig haar leveranciers. Deze leveranciers hebben bijgedragen en zullen bijdragen aan de ontwikkeling van producten die minder milieubelastend zijn. Voorbeelden hiervan zijn dat Ode geen organische oplosmiddelen gebruikt en watergedragen producten heeft geïntroduceerd.

Lange levensduur
Bij het kiezen voor een exclusieve gietvloer van Ode, is er gelijk een jarenlange relatie met de vloer geboren. De Ode gietvloeren hebben een lange levensduur. Na verloop van tijd toe aan een ander interieur? Ook de Ode gietvloeren kunnen een make-over ondergaan om zo helemaal aan te sluiten op de nieuwe woonwensen.

Geen restmateriaal
Doordat Ode de productie in eigen handen heeft kan er precies genoeg materiaal geproduceerd worden voor de woning. Er is dus geen sprake van zogeheten restmateriaal dat weggegooid zou moeten worden. Maar zelfs als er wél materiaal over is, dan wordt dit teruggehaald naar de fabriek van Ode en wordt het overgebleven materiaal gerecycled.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist