MOSO BAMBOE VLOEREN

Sterk en Stijlvol


U wilt een nieuwe vloer, maar u wilt graag eens iets anders dan de traditionele houtsoorten? Met een MOSO bamboe vloer heeft u een sterk en stijlvol alternatief.

De sfeer van een bamboe vloer wordt bepaald door de kleur (caramel of naturel) waarin het te verkrijgen is en door de karakteristieke bamboe structuur/optiek. Deze structuur wordt bepaald door de wijze waarop de bamboestrips geperst zijn.

 

We onderscheiden 3 structuren/optieken:

Plain pressed:
hierbij zijn de strips horizontaal geperst, het resultaat is een vloerdeel met de karakteristieke bamboeknopen.
Side pressed:
hierbij zijn de strips zijwaarts geperst, het resultaat is een vloerdeel met een fijner lijnenpatroon, waarbij de bamboeknopen iets minder zichtbaar zijn.
Density:
hierbij zijn de strips, voordat ze worden verlijmd, ‘verdrukt' tot vezels. Eenmaal verlijmd ontstaat een zeer fraaie structuur. In tegenstelling tot de bovengenoemde twee structuren, is dit geen recht lijnenpatroon.

Qua hardheid is bamboe een goed materiaal. De hardheid van bamboe is ongeveer gelijk aan die van eiken en de Density variant is zelfs meer dan twee keer zo hard.

 

Ruim standaard assortiment
Met zo'n elf verschillende type vloeren in diverse kleuren, structuren en afwerkingen biedt Moso voor elke situatie en budget een geschikt product; van projecttoepassingen tot privé woningen.

MOSO heeft ook een ruim assortiment bamboe plaatmateriaal en fineer in het programma, voor toepassingen zoals trappen, deuren, wanden, plafonds en meubels. Het brede assortiment producten biedt de mogelijkheid om het gekozen bamboe lijnenpatroon door te voeren in verschillende toepassingen.

Ecologisch verantwoord
Naast deze voordelen, is er nog een belangrijke reden om te kiezen voor bamboe. Bamboe is géén houtsoort maar een grassoort, dat in slechts 5 jaar "verhout" en dan al oogstrijp is. Daarmee is bamboe dus ook nog een ecologisch verantwoord product.

Informeer over Moso bij uw vloerenspeciaslist. Op onze website www.wonenwonen.nl treft u de beste adviseurs van Nederland aan.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist