Moduleo vinyl

Haal een houtlook in huis

De keuze van de vloer in de woning is niet de simpelste. Kies je voor massief hout, met zijn tijdloze klasse? Een industriële betonlook? Of geven de designs en gebruiksvoordelen van kunststof de doorslag? Moduleo biedt een uniek alternatief: ongeëvenaarde houtdessins op hoogwaardig vinyl.Moduleo heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van een hoogwaardig, gebruiks- én budgetvriendelijk alternatief. Voordeel: je kan kiezen, selecteren, mixen & matchen om je eigen stijl helemaal te weerspiegelen.

De houtdessins van Moduleo zijn bijzonder levensecht. De Transform collectie - voor residentieel en projectgebruik - bevat de exotische blikvanger ‘Ethnic Wengé’, met de exclusieve look van tropisch hardhout, de tijdloze elegantie van ‘Verdon Oak’ en de levendigheid en authenticiteit van ‘Latin Pine’.

De collectie Select is geschikt voor residentieel en licht projectmatig gebruik. Van de klassieker ‘Classic Oak’, met zijn natuurgetrouwe ‘knopen’ en stijlvolle uitstraling, tot het onstuimige karakter van ‘Country Oak’ met dramatisch effect… Steeds variërend van helder en licht voor een ruimtelijk effect, tot aardedonker, voor ultieme ingetogenheid. Dit zijn vloeren die iets teweegbrengen.

Hoe creëert Moduleo zijn unieke look & feel?
De designmeerwaarde en ongeëvenaarde houtlook van Moduleo is ongetwijfeld te danken aan de eigen geavanceerde ontwerp- en productieprocessen. Het Moduleo systeem wordt net zoals andere moderne materialen geleverd op planken of tegels, wat extra bijdraagt aan het realisme, en met minimale herhaling van patronen dankzij de extra grote dessins.

De toplaag van de tegels en planken krijgt via een structuurwals een uniek reliëf, waardoor je de nerven in de houtstructuur of de groeven in de stenen als het ware kan voelen. De dessins, aangebracht door een fijner puntraster, zijn nauwelijks van de echte te onderscheiden. Door de V-groef worden de Moduleo-planken en tegels geaccentueerd en zie je de mooi afgelijnde contouren.

Een Moduleo-vloer is samengesteld uit 7 lagen die elk een functie hebben om te zorgen voor een hedendaagse, aangename woonomgeving: sfeervol, erg hygiënisch, vochtbestendig en geluiddempend. Ook de makkelijke plaatsing en de keuze van een verlijmbare of verhuisbare versie zijn sterke pluspunten van het modulaire clicksysteem.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist