Moduleo PVC vloeren

De prestatiekenmerken

Bij het kiezen van een vloer geeft design vaak de doorslag. De collectie designvloeren van Moduleo varieert van houtdessins tot steendessins, van licht tot donker en alles daar tussenin. Maar er is meer dan alleen het design. Een Moduleo vloer heeft goede functionele kwaliteiten en is meteen ook een duurzame keuze voor de toekomst.

Zo is de vloer water- en slipbestendig. PVC stoot water af waardoor een Moduleo vloer de ideale vloeroplossing is voor keukens en badkamers – maar evengoed voor elke andere ruimte in huis. Door de beschermende toplaag kan een Moduleo vloer tegen een stootje. Deze toplaag voorkomt slijtage, beperkt krassen en vlekken en beschermt het design en dit maakt de vloer onderhoudsvriendelijk. Het gepatenteerde systeem met supersterke glasvezel laag garandeert de hoge vormstabiliteit. Dit resulteert in minimale krimp en uitzetting van de vloer onder invloed van veranderingen in temperatuur. Hierdoor heeft de vloer ook weinig last van blijvende indrukken, de vloer keert terug naar zijn oorspronkelijke staat als de druk wordt verlicht. Moduleo heeft een betrouwbare kwaliteit en een lange levensduur. Wanneer de vloer goed onderhouden wordt, geeft Moduleo een garantie tot 20 jaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist