M Flor pvc vloeren

duurzaam, comfortabel en slijtvast

Met de vloeren uit de mFLOR collectie kunt u een vloer creëren, die nauwelijks van een houten of natuurstenen vloer te onderscheiden is, maar dan zonder de nadelen. mFLOR vloeren zijn duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn alle mFLOR vloeren uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om mFLOR vloeren in vochtige ruimtes, zoals badkamers toe te passen.

mFLOR Nederland is uw specialist op het gebied van vinyl stroken en tegels (ook bekend als PVC vloeren).

Alle mFLOR producten zijn gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. Hierdoor zijn de vloeren duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

uw in 2011: Langster Plank
Nieuw in 2011 is Langster Plank. Hiermee loopt mFLOR opnieuw voorop als het gaat om de afmeting van de afzonderlijke stroken. Met een lengte van meer dan 137 cm zorgen de stroken van Langster Plank voor een zeer realistische uitstraling.

Inregister embossing: voelbare decoren
Onder andere Authentic Plank + en Oak Authentic hebben een zogenaamde inregister embossing: de voelbare oppervlaktestructuur valt perfect samen met de tekening van houtnerven en knoesten. Hierdoor creëert u een vloer die nauwelijks is te onderscheiden van een echt hout. De brede variatie in stroken per decor zorgt bovendien voor de natuurgetrouwe en levendige uitstraling, die zo kenmerkend is voor een houten vloer. Dit wordt nog eens verder versterkt door de matte look, de afgeschuinde kanten en de royale afmeting van de stroken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist