Houten visgraat vloeren

van klassiek naar trendy!

In het verleden kende men de visgraatvloer als een chique basis, meestal in een klassiek interieur, afgewerkt met band en bies. Tegenwoordig is de visgraat in te zetten in vele woonstijlen, bijvoorbeeld als stoere basis voor een industrieel interieur. Een rustieke visgraat sluit, met veel nuances in kleur en noesten voor een doorleefd uiterlijk, goed aan bij beton en staal. Maar daar houdt het niet op! Visgraat is ook heel goed te combineren met een moderne of landelijke woonstijl. Geen wonder dus dat visgraatvloeren de trend zijn!

4 soorten reuzenvisgraat!
Rustiek eiken en uniek door de grootte van de delen van 18x90 cm, dat is reuzenvisgraat! Twee van deze vloeren behoorden al tot het Hollandsche Vloeren® assortiment: de Texel en de Vlieland. Om meer keuze aan te bieden zijn de Aruba en de Bonaire toegevoegd . Beide vloeren zijn geschaafd waardoor ze een doorleefde, vintage look hebben. De vellingkanten benadrukken het grote formaat en geven de vloer nog meer uitstraling. Door het verschil in oppervlaktebehandeling en kleur is er keuze uit een licht naturel of een donker en warm effect. Aruba is behandeld met een extra witte olie, de Bonaire is dubbel gerookt en afgewerkt met een witte olie. Een prachtige uitbreiding!

Hollandsche Vloeren® biedt een collectie houten vloeren zoals een houten vloer hoort te zijn, doorleefd en getekend. Ze zijn enorm veelzijdig, voor elke sfeer de juiste basis en gegarandeerd 30 jaar woonplezier. Dat maakt wel degelijk een verschil. Het inrichten van een woonruimte begint immers bij de basis: een prachtige vloer met lange levensduur. Naast 11 visgraatvloeren, waaronder 4 reuzenvisgraten, biedt Hollandsche Vloeren® ook keuze uit 13 plankenvloeren in diverse uitvoeringen.

Met dank aan Het Parkethuis

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist