Het gemak van een PVC vloer

polyvinylchloride

Een PVC vloer, een afkorting voor polyvinylchloride, is gemaakt van verschillende materialen zoals houtkorrels en plastic. PVC vloeren kunnen worden gebruikt voor woningen of zakelijke ruimtes. Ze staan bekend om hun duurzaamheid, slijtvastheid en ze zijn bijzonder geluiddempend. Bovendien zijn deze vloeren heel prettig in gebruik en eenvoudig in onderhoud.

Een verscheidenheid aan ontwerpen
Er is een enorme verscheidenheid aan ontwerpen. Van hout en steen tot diverse design patronen. Het voordeel van een PVC vloer in een tegelpatroon boven een echter tegelvloer is dat de akoestiek veel beter is. Een PVC vloer met een hout design is niet van een echt houten vloer te onderscheiden.

Makkelijk onderhoud
Met vinylvloeren is het niet nodig om dure producten en apparatuur aan te schaffen om u vloeren schoon te maken. Schoonmaken omvat alleen maar regelmatig vegen, en een vochtige dweil zo nu en dan, om jouw vloeren sprankelend te houden. Wanneer er iets gemorst is kan dit eenvoudig worden weggeveegd met een vochtige doek. Gebruik voor vlekken en vuil een geschikte vinylreiniger. Vermijd achtergebleven waterplassen en gebruik nooit een chloor- of schuurmiddel.

Comfortabel
Vinyl is een lid van de "veerkrachtige vloeren", wat betekent dat ze glad zijn, waardoor ze langer comfortabel onder de voeten blijven dan verschillende andere soorten vloeren. Verder is een PVC vloer geschikt voor vloerverwarming en hebben ze een anti-allergene PU-coating, goed voor hygiëne en langere houdbaarheid.

Makkelijk te installeren
PVC vloeren zijn economisch en relatief eenvoudig te installeren en te onderhouden. Bovendien zijn ze bijzonder duurzaam en beter betaalbaar dan de meeste vloeropties. U hebt dus keuze uit een ruim assortiment bij PVC vloeren en zo kunt u echt uw eigen stijl creëren. Let er wel op dat zeer zware meubelen lichte drukpunten in de vloer kunnen veroorzaken. Door de verschillende gebruiksklassen weet u welke vloer geschikt is en welke ruimte. Het beste is om een PVC vloer op een droge, schone en vlakke ondervloer te plaatsen. Met het verwijderen van oneffenheden vergroot u de levensduur. Plaats de vloer nooit direct op laminaat of een houten vloer. Deze ondergronden kunnen werken waardoor uw vloer kan beschadigen en kunnen zelfs de verbindingen losraken.

 

 

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist