Forbo Flooring

CO2-neutraal Marmoleum

Forbo Flooring neemt van 16 tot en met 18 september aanstaande deel aan de Interieur Collectie Dagen in Gorinchem en ‘showcaset’ daar onder andere het fraaie en superduurzame Marmoleum CO2-neutraal. De stand-out-stand die Forbo daartoe heeft ingericht, maakt visueel inzichtelijk dat Marmoleum mooi is voor binnen en tegelijkertijd goed voor buiten. Overigens herbergt de beurs, het vakevenement voor de woning- en projectinrichter, ook dit jaar ook weer het NK-Woningstofferen (waarmee hele mooie prijzen zijn te winnen).

De Forbo-stand bestaat uit een uitgelichte kubus die aan alle kanten open is met een warm interieur van binnen. Op de achtergrond een typisch Nederlands boslandschap waarmee de herkomst van Marmoleum subtiel onderstreept wordt. Marmoleum wordt immers niet alleen sinds mensenheugenis in Nederland gemaakt, maar ook ontworpen. Echt Dutch Design dus. Daarnaast laat de vloerproducent het elegante en gemakkelijk te installeren Allura Click, en de vernieuwde en handige klantenwebsite ForbOnline 2.0 zien op de Interieur Collectie Dagen.

Behalve Forbo zijn er meer dan 100 exposanten aanwezig op de beurs, die de nieuwste trends showt op het gebied van stoffering, wandbekleding, vloeren en raamdecoratie. De focus van het evenement ligt op netwerken, inspiratie en kennisdeling met dit jaar als nieuw element het Inspiratietheater met sprekers als kleurexpert Saskia Huiting, retailtrendwatcher Harry Bijl en virtual reality ondernemer Jim Zagwijn.

Het Nederlands Kampioenschap Woningstofferen, dat onderdeel uitmaakt van de Interieur Collectie Dagen, wordt mede door Forbo georganiseerd in samenwerking met het Hout- en meubileringscollege (HMC). Tijdens de wedstrijd moeten de deelnemers onder andere op een decoratieve manier een Allura- en Marmoleumvloer leggen, en naden snijden en lassen. Naast een gouden trofee en de eeuwige roem wint de winnaar onder andere een goedgevulde gereedschapstas en een handzame, veelzijdige Triac ST lasföhn.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist