Forbo Flooring pvc vloeren

Allura Form Oak XL

Forbo Flooring brengt deze maand Allura Form Oak XL op de markt. Volgens de vloerproducent gaat het om een revolutie in PVC-houtdessins met levensechte tekening, natuurlijk reliëf en stroken van maar liefst anderhalve meter. Allura Form Oak XL wordt geleverd met een unieke service binnen vloerenland: Forbo belooft dat het binnen 72 uur bezorgt. Zo niet, dan krijgt de klant zijn of haar geld terug.

Het nieuwe product is leverbaar in vijf verschillende, eigentijdse kleuren, die allen de schoonheid van een natuurgetrouwe houten vloer tonen en niet van echt zijn te onderscheiden. Allura Form Oak XL heeft echter het comfort, gemak en de installatievoordelen van een vinylvloer. 

Forbo Flooring is met een marktaandeel van ruim 60% leider op de wereldmarkt voor projectvinyl, projecttapijt, Marmoleum en Flotex vloerbedekking en Coral schoonloopsystemen. Naast vloerbedekkingen ontwikkelt, fabriceert en verkoopt Forbo een compleet pakket professionele serviceproducten. Alle Forbo-producten worden gekenmerkt door een hoge mate van functionaliteit en duurzaamheid. Forbo Flooring zet zich in voor milieuvriendelijke productie en uitgebreide klantenservice.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist