Een PVC vloer

voor stilte en zachtheid in ieder huis

Een Moduleo designvloer is er voor elke stijl en persoonlijkheid. De collectie designvloeren varieert van pure en heel uitgesproken houtdessins tot elegante en meer onderscheidende steendessins. Met een waaier aan kleuren van licht tot donker en alles daar tussenin is er voor ieder wat wils. Maar niet alleen het uiterlijk speelt een rol, de innerlijke eigenschappen mogen er ook zijn.

Zacht en warm
Een Moduleo designvloer voelt aangenaam zacht aan onder je voeten. Dat maakt de PVC vloeren bijzonder comfortabel. Zonder het te beseffen neemt je gevoel van genot toe als je over een Moduleo designvloer loopt. De veerkrachtige laag anticipeert op je lichaamsgewicht en zorgt voor een zacht gevoel onder je voeten. Omdat een Moduleo vloer over uitstekende isolerende eigenschappen beschikt, blijft de temperatuur in elk seizoen comfortabel. Een Moduleo vloer is ook uiterst geschikt voor vloerverwarming en -koeling.

Uitstekende akoestiek
Een van de grote voordelen van een Moduleo designvloer is het akoestische comfort. PVC vloeren zijn veerkrachtig en reduceren het loop- en transmissiegeluid tot een absoluut minimum. Als je vervelende geluiden wil bannen in je huis, dan biedt Moduleo je de ultieme vloeroplossing.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist