Een gietvloer in huis

trendy én praktisch

Wie houdt van een strak en modern interieur, zonder in te boeten op gebruikscomfort, heeft in gietvloeren dé oplossing gevonden. Dat deze vloeren al jarenlang de dienst uitmaken op trendlijsten van professionele woninginrichters en bloggers, is wat ons betreft niet verwonderlijk. Het zijn veilige, robuuste vloeren boordevol voordelen, die een mooie samenhang creëren binnen je woning.

Strakker wordt het niet

Gietvloeren zijn ongekend strak. Dat is beslist geen overstatement. Met de juiste voorzorgsmaatregelen zijn gietvloeren volledig vrij van kieren, naden en andere oneffenheden. Tijdens het gietproces doet de zwaartekracht zijn werk; de verschillende lagen waar de vloer uit bestaat, vloeien prachtig uit tot een egaal en samenhangend geheel. Een gietvloer in huis brengt de woonruimtes vol bravoure met elkaar in verbinding en creëert zo meer eenheid binnen de woning. Dankzij de vele afwerkingsmogelijkheden, ben je altijd verzekerd van een gietvloer die past bij het interieurconcept dat je in gedachte hebt. Qua stijl en kleurtoepassingen kun je werkelijk alle kanten op. Wat dacht je van een trendy gietvloer in betonlook? Of een strakke unikleur uitvoering met een zijdeglans afwerking? Jij bepaalt!

Laat je niet beperken! Zowel polyurethaan vloeren als epoxyvloerenzijn uitvoerbaar in een groot aantal RAL- en NCS-kleuren.

Stijlvol meets onderhoudsvriendelijk

Gietvloeren geven een extra dimensie aan je woning, maar dat betekent allerminst dat je in hoeft te leveren op wooncomfort. De naad- en voegloze vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk, dus ideaal voor ruimtes waarin geleefd mag worden! Vanwege hun vloeistofdichte karakter trekt vuil of vocht nooit de vloer in. Dat maakt gietvloeren met name geschikt voor gebruik in de keuken, woon- en eetkamer. Vetspetters, etensresten en andere gebruikssporen veeg je zo weg. Probeer dat maar eens bij karpet en houten vloeren…

Aanbrengen mogelijk op bestaande vloer

Ga je binnenkort verhuizen en neem je intrek in een casco nieuwbouwwoning? Ideaal, want betonnen ondergronden lenen zich perfect voor het aanbrengen van gietvloeren. Of ben je toe aan een nieuwe vloer in een bestaande woning, maar zie je mogelijk op tegen de renovatie? In veel gevallen kan de vloer op de bestaande ondervloer worden aangebracht. Dat bespaart veel tijd en geld. Omdat gietvloeren slechts enkele millimeters dik zijn, treden er verwaarloosbare hoogteverschillen op. Je hoeft de deuren na applicatie daarom nooit tot zelden bij te schaven.

Trendy en tijdloos

HIM vloeren heeft voor elke gebruiksruimte in huis een trendy en tegelijkertijd tijdloze gietvloer. Ga voor onderhoudsarme vloeren die jarenlang meegaan en meer eenheid aanbrengen in je interieur.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist