Edding reparatieset

herstelt beschadigde vloeren

Beschadigingen aan uw houten vloer of laminaat? De edding reparatiewas is ideaal voor het repareren van beschadigingen aan houten vloeren zoals parket, laminaat en vloerplanken. Maar ook houten meubelen en aanrechtbladen kunnen eenvoudig gerepareerd worden. Door het smeltenVan de was in de beschadiging, wordt de beschadiging onzichtbaar en tevens waterdicht gemaakt. Hierdoor is het niet alleen optisch veel mooier geworden, maar kunt u met een gerust hart uw vloer weer dweilen!Deze reparatieset is verkrijgbaar in 10 verschillende sets met drie kleuren.

Edding meubelmarker
Heeft u kleine beschadiging aan uw meubels of vloer? Met de edding meubelmarker maakt u deze beschadigingen weer onzichtbaar. Lakachtig, sterk dekkend en permanent zijn de drie kernwoorden van de meubelmarker die overigens verkrijgbaar is 13 verschillende kleuren. Na gebruik van deze marker zien uw meubels en vloeren er weer als nieuw uit!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloeren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist