Di Legno parket

Grenzeloos insprirerend, eindeloos mooi

Er zijn vele dingen die ons goed doen voelen. Architectuur is er één van. Het spelen met vormen, meubels, licht en kleuren geeft aan een ruimte zijn eigen karakter. De vloer krijgt in dat spel een steeds prominentere rol. Het exclusieve patina van de ‘gerijpte’ eiken vloeren van Di Legno® is een bepalend element in de kleurzetting en de sfeervorming van uw Interieur. Di Legno® vloeren zullen u inspireren. U kunt inventief combineren in kleur en patroon, in afmeting en afwerking tot het resultaat uw persoonlijkheid uitdrukt.

Dank zij de mogelijkheid om, aansluitend op de vloer, ook de plinten, trap, … in hetzelfde patina te laten bewerken, krijgt het Interieur helemaal uw persoonlijke toets. Het wordt een leefwereld waarin u zich écht goed voelt en die door iederen als eindeloos mooi wordt ervaren.

Pionier in verouderingstechniek
Di Legno® geldt in de sector als dé pionier in het verouderen van parket. Door permanent te innoveren, behoudt Di Legno® zijn voorsprong op gebied van techniek, kleuren en afwerking. Met zijn uniek, op natuurlijke processen gebaseerd productieproces, transformeert Di Legno® nieuw eikenhout, afkomstig van 100- tot 200-jarige eiken, in een parket met een gerijpt en persoonlijk karakter. Di Legno® werkt enkel met Europese en dan nog bij voorkeur Franse eik. Die staat garant voor het mooiste eindresultaat. Het gecontroleerd versnellen van de natuurlijke veroudering is het geheim achter Di Legno® vloeren. Tegelijkertijd worden op het hout volkomen willekeurige ‘gebruikssporen’ aangebracht die iedere plank een uniek karakter geven. Het resultaat is een exclusief eindproduct van consisten hoge kwaliteit.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist