Cemento betondesignvloeren

Ruim 85% natuurlijke materialen

Wilt u een steentje bijdragen aan een beter milieu? De Pu gietvloeren zijn van kunststof/polythaan. Maar de trend van 2018 is dat mensen zowel zakelijk als voor privédoeleinden een vloer willen met de look van woonbeton.

Dit product is doorontwikkeld tot een unieke vloer. Cemento betondesign bestaat namelijk voor 85% uit natuurlijke materialen.

De aflak is van kunststof, dit moet omdat anders de vloer niet vloeistof dicht zal zijn en daardoor gemakkelijk te reinigen.

Er zijn 3 keuzes in aflak: zijdeglans, waslaag en aflak PU ( minder krasgevoelig )

Na jaren lang ontwikkelen hebben we een vloer met een stoere betonuitstraling met de voordelen van een kunststofvloer. We zijn trots om ons product te laten zien als primeur op de VT Wonen & Designbeurs 2018.

De Cemento-betondesign is in vele moderne kleuren te leveren zelfs in 2 kleuren betonlook. Dat maakt ons product zo uniek. Deze vloeren zijn geschikt voor zowel winkels, kantoorruimtes als uw woning. Het kan ook over een bestaande tegelvloer heen worden gelegd.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan langs bij onze stand op de beurs waar we onze nieuwe vloer ‘Green Line Cemento betondesign’ introduceren. Of neem contact met ons op.

Met speciale dank aan Finestone Designfloors

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist