Bona parketvloer afwerking

Naturale

Een parketvloer is een mooi bezit en heeft een lange levensduur. De aanschaf van een parketvloer is kostbaar en daarom wil je de de houten vloer goed beschermen.
De diverse afwerkingen - lak, olie, was - hebben allemaal hun voor- en nadelen. Lak is een goede bescherming, maar met glansgraad (ook al is de lak in een matte kwaliteit te koop) en je kan het niet plaatselijk bijwerken. Olie daarentegen kan je plaatselijk bijwerken, heeft een natuurlijke uitstraling, maar is kwetsbaarder dan lak. Als je een "olievloer" niet goed en regelmatig onderhoudt dan wordt de vloer snel smoezelig en dof, zeker op plaatsen waar veel wordt gelopen en waar water is gemorst (zoals in de keuken).

Mensen moeten altijd die keuze maken, hoe laten we onze vloer afwerken?

Bona heeft met het product Bona Naturale een oplossing voor velen gevonden. Bona Naturale is een combinatie tussen lak en olie: de bescherming van een lakvloer, de natuurlijke uitstraling van een olievloer én het kan plaatselijk worden bijgewerkt, dus zeker geschikt voor in de keuken. Een ander voordeel van de Bona Naturale is, dat het niet constant hoeft te worden onderhouden met een polish. Dit wordt zelfs afgeraden; een polish geeft tenslotte een glanslaag en de Naturale heeft juist een natuurlijke uitstraling van onbehandeld hout, precies zoals de natuur het hout wil laten zien.

Momenteel wordt zelfs een heel groot project in Amsterdam afgewerkt met de Bona Naturale.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist