Bona Deck Oil

bescherming voor houten buitenvloeren

Bona's bescherming voor houten buitenvloeren is nu beschikbaar in een verbeterde formule. Om de nieuwe formule te introduceren en om een compleet Bona assortiment te kunnen aanbieden, is de naam Carl's Deck Oil gewijzigd in Bona Deck Oil. Het houdt de buitenvloeren zo goed als nieuw, het hele jaar door, nu met een verbeterde duurzaamheid. De nieuwe Bona Deck Oil bevat geen schadelijke additieven zoals de meeste andere oliën wel hebben.

Houten buitenvloeren worden voortdurend blootgesteld aan de elementen: regen, sneeuw en zon veroorzaken onherstelbare schade. Een houten buitenvloer is een dure investering, daarom moet het in de loop der jaren goed worden onderhouden.
Professionals moeten hun klanten een doeltreffende en veilige oplossing kunnen bieden. Bona Deck Oil geeft hen deze oplossing met de zekerheid van Bona's vastgestelde betrouwbaarheid.
De olie werkt door het diep indringen in het hout om zo een beschermende barrière te creëren. Met een hoog vast stofgehalte van 35%, worden water en vuil afgestoten voordat ze de kans krijgen om schade aan de vloer aan te brengen. De olie bevat ook speciale UV-filters die schadelijke UV-straling van de zon blokkeren (de schadelijke UV-straling vermindert de kwaliteit van het hout). De olie verzorgt en versterkt de vloer, waardoor het de gehele zomer een mooie uitstraling heeft. Het is gemakkelijk op te brengen en het droogt snel.

Bona Deck Oil doet dit alles zonder gebruik te maken van kobalt - een zwaar metaal dat door de meeste andere oliën wordt gebruikt als droogmiddel (kobalt is geclassificeerd als carcinogeen door de EU). Ook zitten er geen fungiciden in de olie, omdat die een gevaar zijn voor de gezondheid, met name voor kinderen en huisdieren.

De nieuwe dekolie, verkrijgbaar in 1 en 5 liter, biedt de beste resultaten in combinatie met Bona Soap (reiniger). De reiniger is uitermate geschikt voor geoliede houten vloeren. Het is licht alkalisch en wast het vuil weg terwijl het voor het hout zelf niet schadelijk is. Dit houdt in dat de beschermende natuurlijke oliën in het hout niet verloren gaan in het reinigingsproces. Het oppervlak is nu in ideale conditie om te worden geolied.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist