PORT-U-PALACE TEGELS

Trendzettend en exclusief

Brasserie Bel Ami opende haar deuren begin juni te Bussum. Het charmante pand aan de Brinklaan is totaal gerenoveerd. De sfeer van het Franse Grand Café is een mix van barokke en mediterrane sferen. Een in het oogspringend designkenmerk is de prachtige vloer. Een combinatie van hout en trendy Port-U-Palace tegels.

Steeds vaker zien we in zowel horecagelegenheden als in trendy woonhuizen de mooie gedessineerde tegels van Port-U-Palace in combinatie met hout. Met de oersterke Port-U-Palace tegels, die in eigen beheer worden gefabriceerd in Portugal en maar liefst 50 jaar garantie hebben, wordt saaiheid onderbroken, monotonie verlevendigd. Een trend is gezet.

Uniek
De Port-U-Palace tegels met blauw/wit/zwart/grijs in een levendig patroon geven extra cachet aan de vloer van Brasserie Bel Ami. De tegels zijn zeer sterk door de unieke manier van fabricatie. De eigen tegelproductielijn van Port-U-Palace bestaat uit twee cementsoorten met een toplaag van marmerpoeder. Dit poeder is gemengd met natuurlijk pigment. De tegels zijn zeer duurzaam, ecologisch verantwoord en krasvast nadat ze zijn geïmpregneerd na het leggen.

Binnen en buiten
De zeer gewilde Port-U-Palace tegels zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Ook buiten zijn de verschillende patronen perfect te combineren op het terras met hout of met andere materialen. Zo kan de binnenbeleving feilloos worden doorgetrokken in de buitenkamer.

Boetiek in tegels
Al 16 jaar lang timmert Port-U-Palace aan de tegelweg. Inmiddels heeft de in Loosdrecht gevestigde firma een grote naam. Niet alleen in Nederland maar ook wereldwijd. Bij het internationale bedrijf vindt zowel het bedrijfsleven als de consument zo'n groot assortiment, dat er altijd iets naar smaak te vinden is. Wilma Oudshoorn, eigenaar van Port-U-Palace, reist de hele wereld af op zoek naar nieuwe modellen en de laatste ontwikkelen op tegelgebied. 'Ik probeer de trends voor te zijn. Mijn voelhoorns in vele landen uit te steken en de mooiste tegels mee naar huis te nemen,' aldus trendsetter Wilma Oudshoorn.

De mooie Port-U-Palace tegels vinden aftrek in Europa, maar ook in het Midden Oosten en Azië. Veel BN'ers hebben thuis een Port-U-Palace vloer, maar ook sjeiks en Koninklijke families vinden in de boetiek (in Loosdrecht of online) de exclusieve tegels die zij zoeken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist