Novoceram: 150 jaar keramiek

Oudste Franse fabrikant van keramische gevelbekleding

Novoceram, de Franse keramiek fabrikant opgericht in 1863, is één van de oudste keramische producenten in Frankrijk. De eerste 150 jaar laat zien hoe het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot de Franse marktleider.

Aan de oevers van de Franse Rhône staat Novoceram, een van de parels van de Franse creatieve flair die keramiek in de regio sinds de achttiende eeuw heeft voortgebracht.

Het verhaal begon in 1863, toen Louis Boissonnet een oude producent van vazen ​​en dakpannen overnam. In 1994 heeft Novoceram de eerste steen gelegd van het huidige hoofdkantoor. In hetzelfde pand wordt zelfs vandaag de dag nog alles geproduceerd. Het bedrijf concentreert zich inmiddels met alle activiteiten op een oppervlakte van 90.000 m2 aan productielocaties, kantoren en een logistieke afdeling, een multi-functionele ruimte volledig gewijd aan keramische vormgeving.

Denk bijvoorbeeld aan een mooie Talm collectie die zij hebben geproduceerd.

Deze tegel is in vijf verschillende kleuren leverbaar.

 

Bent u nieuwsgierig naar een tegel van Novoceram? Eén van onze 5-sterrenspecialisten helpen u graag verder.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist