Mozenzi mozaïektegels

Green, blue & pink

Na een mooie lente komt vast een mooie zomer: bij uitstek het moment voor een nieuwe look van je huis of kantoor. Daarom komt Mozenzi met een reeks van nieuwe zomerse kleuren ‘green, blue & pink’ in haar collectie mozaïektegels. Hiermee krijgt ieder interieur in korte tijd een compleet nieuwe frisse en vrolijke look.De collectie ‘blue’ bestaat uit tegelontwerpen van diverse combinaties blauw en turquoisetinten. Heel toepasbaar in ruimtes die je een schone en frisse uitstraling wilt geven, zoals bijvoorbeeld een badkamer of toilet. De ‘green’-collectie straalt vooral rust en ruimte uit, wat weer heel geschikt is voor het sfeervol maken van kantoorruimtes en bedrijfsrestaurants. Met een combinatie van zachte en harde rozetinten straalt de collectie ‘pink’ vooral een sfeer van vrolijkheid uit wat ruimtes warm en intiem maakt.

Veelheid aan patronen en ontwerpen
Monique Toonen, oprichtster en eigenaar van Mozenzi: “Met de nieuwe collectie kleuren is een veelheid aan ontwerpen en patronen denkbaar. De diverse combinatiemogelijkheden prikkelen de creativiteit om een ruimte geheel naar eigen smaak te restylen. Het nieuwe mozaïek van Mozenzi geeft ruimtes snel en makkelijk nieuwe allure.”

Lichtgewicht en makkelijk te verwerken
Wat het Mozenzi-mozaïek bijzonder maakt, is de combinatie van materialen die bestaat uit aluminium met een kern van pvc. Dit maakt het een lichtgewicht product dat makkelijk verwerkbaar is. Met deze samenstelling van materialen is Mozenzi de enige in de wereld. De matjes van gemiddeld 30x30cm zijn afgewerkt met een zelfklevende laag. Na goed aanwalsen, zit het mozaïek muurvast. Deze manier van plaatsen is volledig schoon en bespaart daarnaast veel tijd en kosten.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist