Milovito Glasmozaïek

Zwemmen in het geld

Zwemmen in het geld is een jongensdroom. Milovito maakte in 2011 deze droom waar. Ca 85.000 glazen tegeltjes vormen samen een waanzinnig 100,- dollar biljet. Als 10-jarige jongen droomde de opdrachtgever al van een zwembad voorzien van een 100,- dollar biljet, prijkend op de bodem. Een bijzondere techniek en een intense liefde voor mozaïek hebben geresulteerd in dit unieke Milovito zwembad.



Milovito maakt van zwembaden een ware zwemsensatie door de onbegrensde mogelijkheden van mozaïek. Zowel een nieuw als gerenoveerd bassin kan worden ingelegd met de mooiste tegeltjes in elk wenselijk ontwerp.

Ambacht
Milovito brengt design en hoogwaardig glasmozaïek samen. In de ontwerpstudio van Milovito wordt op unieke wijze ieder gewenst ontwerp gecreëerd. Het verwerken en het inleggen van de afzonderlijke glastegeltjes is puur handwerk. Door de ambacht en de intense liefde voor mozaïek weten de mensen van Milovito, keer op keer, een uniek zwembadontwerp te verwezenlijken dat de verwachting overtreft. Geen standaard ontwerpen of veelvoorkomende dessins, maar enkel de wensen en ideeën van de klant vertaald en verfijnd tot een prachtig zwembad.

Nederlands
Uniek aan Milovito is dat het gehele proces in eigen huis - Wijchen (Gelderland) - plaatsvindt, van ontwerp tot productie. Hierdoor kan de Milovito klant optimaal begeleid worden en profiteren van een persoonlijke service en snelle levering.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist