Kant-en-klare tegelmatjes

Tegelmozaïekstukken in een handomdraai

Vroeger werden tegelmozaïekstukken in een oude kerk of klooster met de hand gelegd en dat kon je met recht monnikenwerk noemen. Met de kant-en-klare tegelmatjes van tegenwoordig is het leggen van een tegelmozaïeken een fluitje van een cent.

Kiezels op de vloer
Je kunt uiteraard kiezen voor glasmozaïek of keramisch mozaïek in allerlei kleuren, maar voor een rustige badkamer zijn natuurlijke kiezels veel stijlvoller. Het gevoel van blote voeten op een kiezelstrand in je eigen badkamer creëer je met natuurstenen wandtegels Stone Pebbles. De matjes meten 30 x 30 cm en ze sluiten perfect op elkaar aan, waardoor ze makkelijk te zetten zijn. Deze Pebbles zijn in allerlei tinten verkrijgbaar. Met de grote mat van 50 x 70 cm creëer je in één keer een badmat van witte of antracietgrijze kiezels op de vloer.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist