Wonen met uitstraling

Sfeer maken met spaarlampen

In Nederland geldt vanaf 1 september 2009 een gloeilampenverbod. Alternatieve lichtbronnen, zoals spaarlamp of ledlamp, hebben een onnatuurlijke kleurweergave. Lampdelight, nieuw op de Nederlandse markt, biedt met haar unieke collectie zijden lampen een sfeervolle oplossing.Licht bepaalt sfeer.
Vaak zijn we er niet van bewust, maar licht bepaalt de sfeer in huis. Het juist uitlichten van de inrichting is bepalend voor uitstraling. Met onze collectie kan dat op een heel bijzondere en onderscheidende wijze. De lampen zijn gemaakt van 100% natuurlijke zijde. Omdat de lichtbron geheel omsloten is, geeft elke lamp een prachtig sfeereffect.

Kwaliteit
Lampdelight werkt samen met haar eigen leverancier. Deze is met zorg uitgekozen op A- kwaliteit van de producten, en op goede arbeidsomstandigheden. De productie van al onze lampen vindt plaats in een kleine gemeenschap en biedt ruimschoots werkgelegenheid aan de plaatselijke bevolking. Alle artikelen worden met zorg handgemaakt. Deze werkwijze sluit aan bij onze bedrijfsopvatting: betaalbare kwaliteitsproducten die fairtrade tot stand zijn gekomen.

Collectie
Ons assortiment bevat zowel een klassieke lampen met traditionele bekleding als lampen met een eigen uniek design. De hele collectie is vervaardigd uit natuurlijke materialen van duurzame en hoogwaardige kwaliteit. Vanzelfsprekend hebben wij een breed scala aan keuzemogelijkheden wat betreft vorm, maat en kleur. Uniek design voor een betaalbare prijs.
Gloeilampverbod

De Europese Commissie heeft besloten dat gloeilampen worden afgeschaft. Dit gebeurt in fases. Sinds 1 september 2009 mogen in Nederland geen matte gloeilampen en geen heldere gloeilampen van 100 Watt meer worden verhandeld. Er zullen steeds minder van dit soort lampen verkrijgbaar zijn in de winkel. Na 1 september 2012 mogen er helemaal geen gloeilampen meer worden verkocht.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist