Verlichtingtrends

sfeervol en functioneel

Betover je woonkamer met mooie lampen. Verlichting beïnvloedt de grootte en warmte van de ruimte en de uitstraling van kleuren. Kies de juiste combinatie van verschillende soorten lampen met 't oog op sfeer en functie. Verlichting kan puurfunctioneel zijn zoals in de keuken of boven de eettafel. Sfeerverlichting echter zorgt voor gezelligheid in huis.

Vloerlampen zijn ideaal omdat je ze op ieder moment kunt verplaatsen. Ze zijn niet alleen praktisch als leeslamp in te zetten, maar je kunt er ook gezellige hoekjes in bijvoorbeeld je woonkamer of je kantoor mee creëren. Van modern en strak tot aan klassiek of juist tijdloos. Een trendtopper is de vloerlamp Mimas met een houten driepoot en een metalen kap.

Betover je woonkamer met subtiele wandlampen. Maak een intieme sfeer met lampen die een zacht diffuus licht geven. Richt je wandlamp naar het plafond om zo indirect licht te creëren en de kamer indirect te belichten. Ook zijn wandlampen ideaal om schilderijen subtiel uit te lichten. De robuuste wandlampen van aluminium zorgen voor een industriële uitstraling. Met een wandlamp met een kap van stof creëer je juist weer een zachtere uitstraling. De wandlampen, hanglampen en vloerlampen van Kwantum maken vaak onderdeel uit van een serie zodat je alle verlichting in dezelfde stijl kunt houden.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist