Tuli buitenlampen

Schemerlamp op het terras

Zo binnen, zo buiten. Dat is de doorzettende trend in het tuinleven. Het terras wordt buitenkamer. En daar is het net zo relaxed toeven als binnen. Hoofdrol daarbij is, anno 2011, weggelegd voor Tuli, de schemerlamp met sfeerkap die gewoon buiten op het terras blijft staan. Veilig (12 volt), eenvoudig neer te zetten, waait niet om en geeft een gezellig sfeerlicht. Dus nu maar wachten op zwoele avonden. Want Tuli verwarmt de sfeer, niet de lucht.

Medio vorig jaar werden de eerste Tuli's geïntroduceerd. De eerste staande schemerlamp voor tuin en terras. Door het directe succes is de collectie dit jaar uitgebreid met hanglampen met sfeerkap plus wand- en tafelmodellen. Modekleuren als stralend wit, wit/blauw, antraciet en taupe zijn er in uni en in dessins. Tuli loopt op de interieurmode vooruit. Fashion lijkt de directe aangever voor de lampenkappen. Om zon, regen en wind te weerstaan zijn de kappen gemaakt van speciale UV-bestendige sheets. Die vervolgens moeiteloos te verwisselen zijn. Dus een nieuw tuinstel en nu liever een ander kleurtje? Andere sheets en de Tuli is weer helemaal in sfeer. En voor wie buitenmaterialen graag terug wil zien in de schemerlamp zijn er kappen met rotan optiek.

Tuli is een flexibel concept, gemaakt om het makkelijk te maken. Mix en Match de kappen naar hartelust, met een vernuftig kliksysteem is dat zo gedaan. Wel even kiezen welke van de 5 kleuren armatuur het gaat worden want Tuli gaat lang mee. De armaturen zijn roestvrij en licht te verplaatsen. Met een speciaal bevestigingssysteem worden ze vervolgens stevig aan de grond verankerd. Dus laat de wind maar blazen, de lampen blijven overeind zoals ook de kappen moeiteloos regen, wind en zon weerstaan.

Sfeer is makkelijk met Tuli. Middels het plug&play systeem zijn de lampen aan te sluiten op 12 volt. Dus veilig en zuinig in gebruik. Tuli wordt geleverd met een speciale 12 volt spaarlamp voor buiten, transformator en maar liefst 5 meter kabel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist