TrumpLight stijlvolle sfeerlamp

gemaakt van trompet

Interieurontwerper Djanim van der Schalk introduceert de TrumpLight; een statige lamp met een armatuur gemaakt van het prachtige blaasintrument,
de trompet. Een stijlvolle eyecatcher in ieder interieur!

Een avond in een café vormde voor Djanim van der Schalk de inspiratie voor het ontwerpen van deze tijdloze sfeerlamp. "Ik was in een café waar live muziek werd gespeeld en de trompettist van de band werd waanzinnig mooi uitgelicht door spotlights. Het licht streek langs de details van de trompet en creeerde ontelbare lichtspelingen in de intieme, donkere ruimte. De sfeer die dat gaf wilde ik elke dag proeven."aldus ontwerper Djanim van der Schalk.

Materialen
De basisversies van de TrumpLight zijn gemaakt van een nieuwe goudkleurige of zilverkleurige trompet, met een zwart zijdenglas gespoten sokkel. De lampenkappen zijn in beide gevallen zwart aan de buitenzijde en respectievelijk met een goudkleurige en zilverkleurige binnenkant. De TrumpLight wordt standaard uitgevoerd met een dimmer en 40w gloeilamp. Op verzoek kan men ook een speciale editie

van de lamp bestellen; de sokkel met spiegelmozaïek in zwart of donkerbruin, de sokkel in custommade decoratie, de sokkel in custommade maten, de lampenkap in diverse kleuren, de trompet verzilverd en/of stroomkabel gedecoreerd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist