Tossb wandlamp

Tibo

Bij een nieuw huis wordt meestal pas aan het einde gedacht aan de verlichting. Voor veel mensen is het zelfs een sluitpost de begroting. En dat is jammer. Licht maakt een ruimte af. Het geeft net dat beetje extra.Denk na over de verlichting nog voordat je begint met schilderen, stucen of elektra . Zo kunnen je lampen netjes in het huis worden weggewerkt. Daarnaast kun je dan zelf bepalen waar de lichtpunten gaan komen.

Een goed voorbeeld van hoe mooi het kan zijn, is de Tibo van Tossb. Deze wandlamp is vooral mooi wanneer hij goed is afgewerkt. Dat betekent dat je de elektronica al klaarzet vóór het stucen. Uit de muur moet slechts een buisje steken waaruit de draden voor de lamp steken. Daarna mag het stucwerk beginnen. Doe je dit niet? Dan moet je gebruik maken van niet al te fraaie afdekplaatjes.

De Tibo familie van Tossb is op het oog een simpel ontwerp. Als het licht van de Tibo aangaat wordt meteen duidelijk wat deze lamp in huis heeft. Dit armatuur geeft een ontzettend sfeervol, mooi en spannend licht. De lichtbron van de Tibo is een 120W ecohalogeen (=150W) en geeft een prettige, intense verlichting. Doordat deze niet direct de kamer in schijnt wordt dit prachtig verspreid via de muren en het plafond. Kortom; een lamp die speelt met schaduwen en licht. Zo creëer je een bijzondere sfeer!

De Tibo's zijn er in verschillende kleuren en afwerkingen. Er is een ontwerp dat zowel naar boven als naar beneden schijnt. Daarnaast is er een versie die naar beneden of naar boven kan schijnen. Ook zijn er twee verschillende maten(LBH); 20 x 9,7 x 6,5 cm en 15 x 7 x 5 cm.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist