Thijs Smeets introduceert de LiliLite

Alles-in-één-oplossing voor lezen in bed

De early adopters die productontwerper Thijs Smeets, bekend van zijn designs voor merken als Leolux en Gispen Today, steunden bij zijn kickstarter-campagne hebben de LiliLite al een tijdje in huis. Dit najaar is
deze ingenieuze leeslamp ook verkrijgbaar voor het grote publiek.

De LiliLite is de eerste bedlamp die kan multitasken: een boekenplank, een leeslamp en een boekenlegger in één. Het meest unieke kenmerk is de responsive lichtschakelaar: een sensor registreert wanneer een open boek op de punt wordt gelegd. Het licht gaat daarmee aan en uit wanneer de LiliLite als boekenlegger wordt gebruikt.

De LiliLite is ontwikkeld door de Nederlandse productontwerper Thijs Smeets en zijn vriendin annex boekenwurm Liedewij. “Liedewij moest telkens het bedlampje verzetten om beter licht te krijgen en de boeken
stapelden zich op op haar nachtkastje en de vloer”, reageert Thijs. “Ik dacht: dit móét beter kunnen. Samen bedachten we de LiliLite, dé oplossing voor boekenwurmen wereldwijd. Doordat de lamp van bovenaf op je boek schijnt is er altijd perfect licht op elke pagina en hoef je nooit meer je bed uit.”Naast het responsive en ruimtebesparende karakter is de LiliLite ook energiezuinig. Dankzij de verwisselbare led-lampen, in elke kleur en intensiteit die je maar wilt, heeft deze inventieve bedlamp een maximale energie-efficiëntie.

Met behulp van een succesvolle kickstarter-campagne waarmee hij $ 75.391 ophaalde kan Thijs nu voldoen aan de wereldwijde vraag naar de LiliLite. Internationaal werd de LiliLite al massaal omarmd: na de lancering werd deze tentoongesteld in een galerie in New York en hij viel op tijdens de Salone del Mobile in Milaan.

“Mijn droom is om uiteindelijk een complete, multifunctionele slaapkamerlijn te ontwikkelen en mijn hoofd loopt over met ideeën”, aldus Thijs. "Het is een eer om te mogen ontwerpen voor de grote merken, maar om je eigen producten tot leven te zien komen is het mooiste wat er is.”

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist