Steng

Bird


Onlangs is Steng Licht importeur geworden van het Italiaanse merk Mizar. Een opvallend item uit deze collectie is het verlichtingsarmatuur “Bird”. Het is een pendellamp met een fragiel uiterlijk. De makers gaven dit bijna zwevende object de toepasselijke naam Bird.

 

 

Hoogst technisch maar niettemin bijzonder vanuit een esthetisch standpunt, is Bird een bijzonder verlichtingssysteem dat door zijn fraaie vormgeving en functionaliteit vrijwel iedere ruimte in het juiste licht zet. De lamp komt bijzonder goed tot zijn recht in vrije ruimtes zoals bijvoorbeeld ontvangsthallen, boven besprekings- en eettafels, werkplekcombinaties, enzovoorts.

 

Karakteristiek voor Bird zijn de gekleurde platen die aan de zijkant van de lamp zijn bevestigd. Men kan kiezen uit wit, rood en zilvergrijs. Daarnaast kan de body van de lamp worden uitgevoerd in wit en geanodiseerd aluminium. Naar keuze kunnen de diverse kleuren met elkaar worden gecombineerd, ieder eindresultaat is zo uniek.

 

Het aangename lichteffect van Bird ontstaat door de aanwezigheid van een diffuser aan de boven-  en onderzijde van het armatuur welke samen of los van elkaar kunnen worden gebruikt. De dubbele stand kan worden ingeschakeld als er functionele verlichting gewenst is, wanneer het om sfeerverlichting gaat kan de enkele stand worden geschakeld en wordt er energie bespaard.

 

Mizar werkt graag samen met gerenommeerde ontwerpers. Deze lamp is ontworpen door David Lewis die onder andere ook verantwoordelijk is voor het markante design van B&O.

Kijk voor meer informatie op: www.steng.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist