Steng Verlichting

Lumo en Meli


Op de internationale beurs light + building 2008, die onlangs in Frankfurt werd gehouden, introduceerde de bekende Duitse fabrikant Steng Licht een aantal opvallende noviteiten waarvan er nu twee in Nederland worden voorgesteld. Het betreft hier:

 

LUMO

Deze bijzondere nieuwe hanglampen van Steng Licht zijn in twee maten verkrijgbaar. Wanneer er een aantal lampen naast elkaar hangen komen deze puristisch vormgegeven fragile edelstalen lampen het beste tot zijn recht. De lampen laten zich traploos in hoogte verstellen door een snap-on mechanisme, hiermee kan ook de horizontale positie van de lamp worden versteld, vlak horizontaal of met een lichte neiging. Door deze verstelmogelijkheid ontstaan verschillende lichtvarianten. De handgemaakte metalen reflector is in vier hoogwaardige oppervlakken verkrijgbaar. Het licht schijnt blindvrij door de gesatineerde

afdekking van echtglas bij de kleine variant en kunststof bij de grotere uitvoering.

Er is een uitvoering in laagvolt en hoogvolt halogeen.

Design: Serge Cornelissen, België.

Lumo is verkrijgbaar vanaf Euro 399,00

 

MELI

thuis maar ook in luxe restaurants. Design: Hering by Steng Licht, Peter Steng

Meli is verkrijgbaar vanaf Euro 350,00.


Kijk voor meer informatie op: www.steng.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist