Steng verlichting

lederen verlichtingscollectie


Nieuw in het programma van TAL (Technical Architectural Lighting) is de leren verlichtingscollectie. Een huwelijk tussen de koele en strakke lijnen van de kubus en de warme zachtheid van het leer. De combinatie van de gouden binnenkant van de kap met de reflectie van de brandende lamp zorgt voor een mooie warme gloed.

 

 

De collectie is uitgevoerd in een hoge kwaliteit zwart leer. Hierdoor laten de lampen zich op natuurlijke wijze integreren in een interieur met bijvoorbeeld andere leren elementen. Door zijn strakke belijning en pure eenvoud is de lamp een bijzonder object in het interieur.

De zwarte voet is al even subtiel als het aan/uit koord dat garant staat voor een gemakkelijke bediening.

 

De staande lamp is ideaal als leeslamp, maar ook op andere plekken zal deze lamp de juiste sfeer weten te creƫren. De verlichtingscollectie bevat naast deze staande lamp een wandlamp, tafellamp en een pendellamp.


Kijk voor meer informatie op: www.steng.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist