Sleepp.nl feestverlichting

Verander je (woon)kamer in een feestzaal

Het is carnaval! En om dit feestelijk te vieren heeft Sleepp een superscherpe aanbieding! Deze superleuke discolamp draait u eenvoudig in een fitting van een bestaande lamp en de (woon)kamer veranderd in een feestzaal! 

Deze LED lamp maakt in een handomdraai en feeststemming in de kamer. Draai de lamp gewoon in elke willekeurige lamp met grote fitting, en uw kamer verandert in een feestzaal met ronddraaiende kleuren! Ook superleuk voor kinderkamers!

Klein van stuk, groots in effect! U draait de LED-lamp gewoon in een normale E27 (grote) fitting van bijvoorbeeld een plafondlamp of staande lamp en de rest gaat vanzelf! Dankzij de spiegelende cover ontstaan er bijzondere kleurpatronen die voor een speciale beleving zorgen. Met maar liefst 20.000 branduren, hoeft u zich geen zorgen te maken dat de lamp er snel mee ophoudt. De lamp is bovendien met slechts 3 Watt heel laag in energieverbruik!

Specificaties:
• 3 Watt • 220V / 260V
• 20.000 uren brandduur
• 80% energiebesparing
• Compatibel met E27 Fitting
• CE & RoHs gecertificeerd

Bestel nu 1, 2 of 4 stuks en profiteer van oplopende korting!

Kijk voor meer informatie op www.sleepp.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist