Rolf Benz

Calice en Coppa


gebeitst of notenhout. Een smalle rand in hoogglans chroom of mat nikkel geeft de voet optisch standvastigheid.

 

De kappen zijn voor beide lampen leverbaar in wit mat opaalglas of zwart glanzend opaalglas. De standaard is uitgevoerd in glanzend chroom of mat nikkel, passend bij de rand van de voet. Beide lampen zijn leverbaar als tafel- en als staande lamp. Calice heeft als tafellamp een hoogte van 105 cm en als staande lamp van 165 cm; de doorsnede van de   kap is 27,5 cm. Coppa is als tafellamp 80 cm hoog en als staande lamp 165 cm; de ronde kap van de tafellamp heeft een doorsnede van 33 cm, bij de staande lamp is de doorsnede 45 cm. Daarbij is de kap van Coppa aan de bovenzijde gesloten, wat een zeer fraaie, zachte lichtval
naar beneden geeft. Dankzij de verschillende kapvormen en –kleuren, de oppervlakken van de standaards en vooral de diverse inlegmogelijkheden, zijn de lampen Calice en Coppa te combineren met talloze Rolf Benz bankprogramma's, maar plaatsen ze in alle gevallen een onmiskenbaar, eigen accent. 

Kijk voor meer informatie op: www.rolfbenz.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist