Rolf Benz verlichting

Romeo & Julia

Bij de nieuwe Rolf Benz lampen Romeo en Julia is een frame uit dunne metalen staafjes het designbepalende element. De vorm van het frame doet denken aan een vaas waarvan het silhouet wordt gevormd door een cirkel van dunne stangen.

 

Julia is de kleine, filigrane lamp met de slanke taille en Romeo de grote stoere variant met sterke en brede schouders die de lamp een meer massieve uitstraling geven. Bij beide lampen is met name het volume geaccentueerd maar werken tegelijk aanstekelijk door hun onnadrukkelijke aanwezigheid. De lampen kunnen heel goed met elkaar worden gecombineerd in één ruimte maar ook solo vinden zij hun weg.

De tafellamp is voorzien van een deksel zodat hij van boven mooi is afgesloten.

De kap van Julia en Romeo is leverbaar in 4 kleuren: rood, wit, grijsbruin en antraciet. Het frame is leverbaar in staal gelakt en in 4 bijpassende RAL kleuren. Bij uitvoering in wit is de kabel uitgevoerd in wit, bij de andere kleuren zwart.

Beide modellen zijn voorzien van een dimmer waarmee elektronisch de lichtsterkte kan worden geregeld.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist