Quasar verlichting

Rontonton

Quasar presenteert de Rontonton, een elegante, geometrische lamp met een bijzondere schaduwwerking. De Rontonton is een ontwerp van Dutch Designer Edward van Vliet. De lamp werd oorspronkelijk gepresenteerd als onderdeel van de Sushi-collectie door designlabel Moroso (2008), maar nu door Quasar voor de eerste keer echt geproduceerd.Spelen met licht

De prachtige vorm en de opengewerkte motieven zijn de absolute eyecatchers van de Rontonton. De lamp is gemaakt van geperforeerd en gelakt staal waar het licht doorheen schijnt en zo een bijzondere schaduwprojectie geeft op meubels, wanden en plafonds.

Binnen én buiten
De Rontonton is leverbaar als vloer- en als hanglamp, in de kleuren off-white, zwart en oranje, met een diameter van 50 of 75 cm. Het schaduweffect komt het beste tot zijn recht met een heldere gloeilamp of halogeenlampje van 70 watt (bij diameter 50) of 105 watt (bij diameter 75). Bovendien is er nu ook een buitenuitvoering leverbaar, de Rontonton Outdoor, voor een sfeervolle en bijzondere lamp in de tuin of op het terras.

Oosterse inspiratie
Dutch Designer Edward van Vliet ontwerpt meubels en interieurs voor gerenommeerde (inter)nationale designmerken. Hij speelt met patronen en vormen en haalt zijn inspiratie daarvoor onder meer uit het Midden-Oosten en Azië. Dat is in de veelvlakmotieven van de Rontonton duidelijk terug te zien.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist