Quasar verlichting

Ampere

Quasar presenteert de Ampère: een eigentijdse en robuuste LED-lamp, waarin herbruikbare energie en kunstmatig licht zijn samengebracht. Dit ontwerp van de Nederlandse kunstenaar Pii beleeft zijn vuurdoop tijdens Euroluce, de jaarlijkse internationale verlichtingsvakbeurs die deze maand in Milaan wordt gehouden.

Het beste van twee werelden
Pii's onconventionele ontwerpen zijn een begrip en worden wereldwijd verkocht en tentoongesteld. Hij vormt ruwe materialen als metaal om tot eigentijdse, functionele producten. Dat matcht perfect met de visie van Quasar, waarbij techniek en vorm hand in hand gaan. De Ampère is een hedendaagse vertaling van wat Edison al in zijn tijd ontdekte: het bundelen van licht. Het ontwerp combineert het beste van twee werelden: herbruikbare energie en kunstmatig licht. Een doordachte keuze, gericht op een nieuw en energiezuinig tijdperk.

Functioneel design
Een originele accu - een oplaadbare batterij - dient als voet voor de lamp. De lampenvoet is omkleed met mirror-face-stainless-staal. Ook de twee aansluitingen (buiten werking gesteld) zijn van RVS. De batterij is een opslagplaats voor herbruikbare energie. Het lijkt alsof de LED-lichtbron zijn voeding uit één van de cellen haalt. De grote zijden lampenkap is omkleed met semi-transparante zwarte 'silk moiré'.

Ampère Undressed
Voor de puristen onder designliefhebbers is er een 'undressed' versie. Hierbij is de voet niet bekleed en is de kap omkleed met zijde in een lichtgrijze teint. Ook verkrijgbaar: een oplaadbare versie die zo'n 6 uur kan blijven branden. Handig voor gebruik in de tuin of bij situaties als stroomuitval.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist