Quasar lampen

Match

Quasar presenteert een nieuwe serie lampen van ontwerper Jos Muller: 'Match'. Deze trendy luciferdoosvormige lamp, is verkrijgbaar in een klein en XL-formaat en in elk gewenst type (hang-, vloer-, wand- of tafellamp). Het LED-licht van de Match heeft een bijzonder warme uitstraling en gekleurde plaatjes voor het licht maken het tot een kleurrijk geheel. Kies een van de vijf heldere kleuren, of ga voor een gedurfde mix in de kleuren oranje, rood, groen, geel en lichtblauw.

Modern Dutch Design
Ontwikkelen met LED is de laatste twee jaar volop in opkomst, ook bij Quasar. Bij dezeinternationale fabrikant van hedendaagse lampen met LED-verlichting, gaan vormgeving en techniek hand in hand. Het resultaat: modern Dutch Design van met name Nederlandse ontwerpers, luxe met een knipoog naar de Avant-garde.

Mix en Match
Eyecatcher in de Match-reeks is de hanglamp, met zes kleine lampjes op een balk van 120 cm. De lamp is afgewerkt in hoogglans gepolijst aluminium en ook leverbaar in een geborstelde of vergulde versie. Zelf samengestelde opties – meer of minder lampjes – zijn mogelijk. Het LED is flexibel ingebouwd en 'met de mode mee' te vervangen.

Duurzaam werken aan maatwerk
Maatwerk is standaard voor Quasar. Sinds 1999 werkt de fabrikant internationaal met succes aan speciale oplossingen voor standaardproducten. Creatieve concepten, met de vragen en wensen van de klant als uitgangspunt. Bekende producten zijn bijvoorbeeld Orkje en de Portofino.Quasar hecht belang aan duurzaam ondernemen en werkt volgens de principes van cradle to cradle.Sinds 2009 onderzoekt Quasar nieuwe energiebesparende technieken die het milieu kunnen verbeteren. De voordelen van LED sluiten hier perfect bij aan: een lange levensduur, een laag energiegebruik en een compact formaat. Nieuwe modellen worden bijna alleen in LED uitgevoerd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist