Philips verlichting

CandleLights

Philips heeft vier nieuwe CandleLights sets ontwikkeld die het lichteffect van kaarsen nabootsen, met vriendelijk geflakker tot een warme gloed. Ze voegen aan elke ruimte sfeer toe – van de boekenplank in de woonkamer tot de nis in slaapkamer. Ze zijn vervaardigd uit stijlvol, hoogwaardig glas.

Met de CandleLights kunt u genieten van het warme kaarslicht zonder de risico's van open vuur, kaarsvet of rook. De op LED's gebaseerde verlichting wordt niet warm en kan daarom gewoon aangeraakt worden. Bovendien betekent het waterdichte ontwerp dat ze, anders dan conventionele kaarsen, niet doven en dus zeer geschikt zijn voor een romantisch diner op het terras. Ze gaan gemakkelijk aan: gewoon een kwestie van het lampje kantelen. Ze gaan vele uren mee zonder opgeladen te hoeven worden en zelfs tijdens het opladen, zorgt een mooie, nieuwe oplaadvoet ervoor dat CandleLights aan kunnen blijven.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist