Philips Hue app

Slimme verlichting voor woning nog slimmer

Philips Lighting (AEX: LIGHT), de wereldmarktleider in verlichting, heeft vandaag bekendgemaakt dat zij een belangrijke update uitbrengt voor haar Philips Hue app voor iOS‑ en Android-devices. Consumenten profiteren van zowel nieuwe functies als verbeteringen van bestaande mogelijkheden die de Hue app biedt. Daarmee kunnen ze gemakkelijk en snel het Philips Hue verlichtingssysteem voor woningen personaliseren en bedienen.

“We hebben onze slimme verlichting nog slimmer gemaakt. Met het nieuwe uiterlijk laat onze Philips Hue app zich gemakkelijker dan ooit gebruiken. Tot de nieuwe functies horen sneltoetsen waarmee het opzetten van kamers kinderspel wordt, nieuwe kleurenkiezers, en 30 nieuwe scènes waarmee de sfeer in een kamer in een oogwenk kan worden aangepast aan de stemming van de gebruiker of voor een speciaal moment”, zegt Jasper Vervoort, hoofd Marketing en Productmanagement, Home Systems & Luminaires bij Philips Lighting. ”Bij het ontwerpen van de nieuwe versie hebben we advies ingewonnen bij verlichtingsontwerpers, specialisten in gebruikerservaringen en, het belangrijkst van alles, onze klanten. Het resultaat hiervan is een Hue app die past bij 's werelds meest geliefde slimme verlichtingssysteem.”

Eenvoudige navigatie om je woning slimmer te verlichten
De Hue app is voorzien van een nieuwe 'look-and-feel' en handige sneltoetsen, dus je kunt je slimme verlichting van Philips Hue met een paar eenvoudige tikken aanpassen. Bijvoorbeeld: door de knop voor de instellingen voor je hele kamer of voor afzonderlijke slimme lampen ingedrukt te houden, kun je zelfs de kleur veranderen of je een van je vier laatst scènes instellen.

Creëer moeiteloos je gewenste sfeer
Gebruik de nieuwe kleurenkiezer om je slimme verlichting om te vormen tot een buitengewone ervaring. Daarmee kun je Philips Hue lampen in een kamer samenvoegen tot een groep of juist uit een groep verwijderen, en gemakkelijk een exacte tint van wit of een gekleurd licht uit ons palet kiezen.

De Philips Hue app bevat ook 30 nieuwe scènes die persoonlijk zijn geselecteerd door onze verlichtingsontwerpers. Met één simpele tik kun je genieten van een zonsondergang in Honolulu of een avondje uit in de wijk Soho in Londen, en de slimme verlichting aanpassen aan je stemming. Ook biedt de nieuwe versie van de Hue app je meer scènes waar je uit kunt kiezen en kun je er gemakkelijk je eigen persoonlijke scènes mee creëren. De Hue app haalt de relevante kleuren uit je favoriete foto's en past die op een intelligente manier toe via je slimme lampen, zodat je foto's tot leven komen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist