Pharox LED-lamp

revolutie in verlichting

De Pharox LED-lamp is een slimme aankoop. Met de Pharox LED-lamp kun je bestaande gloeilampen rechtstreeks vervangen en energie besparen zonder concessies te doen op sfeer en kwaliteit. De lamp verbruikt tot 90 procent minder energie dan een gloeilamp en is nóg zuiniger dan een spaarlamp. Daarnaast geeft deze lamp warm wit licht en de Pharox 300 is dimbaar. Bovendien gaat de Pharox veel langer mee. De lamp is snel terugverdiend en blijft daarna geld besparen, tot wel 25 jaar lang! Dat is niet alleen voordelig voor gebruikers maar ook goed voor onze planeet.Lemnis Lighting ontwikkelt de Pharox LED-lamp productlijn vanuit de filosofie dat duurzame verlichting een verbetering moet zijn, zonder concessies voor de gebruiker. De Pharox LED-lamp bewijst dat dit mogelijk is: een lamp die veel langer meegaat dan een spaarlamp, geen kwik bevat en past in een standaard fitting. Met de Pharox LED-lamp kunnen consumenten en bedrijven vandaag nog bijdragen aan een duurzamere wereld.

Waarom ledverlichting?
19 procent van het wereldwijde elektriciteitsverbruik is bestemd voor verlichting. Vanuit de wetenschap dat veel van deze energie niet als licht maar als warmte opgaat, heeft Lemnis Lighting de Pharox LED-lamp ontwikkeld als vervanger van de gloeilamp en de spaarlamp. Ten opzichte van de gloeilamp geeft de Pharox een enorme energie besparing. Daarnaast heeft de Pharox LED-lamp geen last van de nadelen die kenmerkend zijn voor spaarlampen. De Pharox LED-lamp geeft warm wit licht, bevat geen kwik, flikkert niet en gaat in een keer aan.

Toepassingsmogelijkheden
Met zijn warm witte licht zorgt de Pharox LED-lamp overal voor sfeer en energiebesparing. Door zijn standaard fitting kan hij direct worden gebruikt in vrijwel alle bestaande armaturen. Daarmee is de lamp een ideale kandidaat voor het vervangen van gloeilampen in zowel zakelijke als huiselijke omgevingen. Omdat de Pharox LED-lamp zeer lang meegaat, is de lamp ook een ideale retrofit-oplossing voor horeca en hospitality, ziekenhuizen en andere locaties waar sfeervolle verlichting hand in hand moet gaan met veel branduren. Daarnaast is de Pharox LED-lamp ook nog eens mooi om te zien. De lamp kan goed worden gebruikt in armaturen die de lamp zichtbaar laten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist