Perlei duurzame verlichting

De Stoklamp

De STOKLAMP is een ontwerp waarbij herkenning en duurzaamheid een belangrijke rol spelen. We laten zien hoe met het samenstellen van eenvoudig te produceren en degelijke onderdelen een product kan ontstaan met een lange levensduur.

Een product dat mensen niet snel wegdoen, is de grootste duurzaamheid die je kunt bedenken.

De STOKLAMP is leverbaar in 2 kleuruitvoeringen, zwart/naturel en wit/naturel.

Daarnaast is de stok van FSC gekeurd hout en vindt de productie van de lamp vrijwel geheel plaats in eigen werkplaats in Nederland.

De STOKLAMP van ontwerper Floris Hovers is een basale en eenvoudige benadering van technieken en eerlijke materialen om zijn visie en manier van werken te vertalen.

Volgens ontwerper Floris Hovers krijgt de STOKLAMP een stukje meer ‘ziel' mee, door het in eigen werkplaats te produceren. Met deze uitgangspunten sluit het ontwerp mooi aan bij het label PERLEI, dat uitgaat van pure producten van zelfproducerende ontwerpers.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist