OSRAM Duurzame LED-producten

toekomst van efficiënte verlichting

"Duurzame producten - de keuze van de klant" is dit jaar het thema van OSRAM op de beurs Light + Building in Frankfurt. Op deze vooraanstaande beurs voor architectuur en technologie toont OSRAM hoe de toekomst van efficiënte verlichting eruit zal zien. Van 11 tot en met 16 april 2010 kunnen bezoekers zien welke verlichtingsinnovaties mogelijk zijn op het gebied van woonhuisverlichting, winkelverlichting en openbare verlichting. Naast bewezen lichtoplossingen op het gebied van halogeen en compact fluorescentie, zal de grootste focus op LED en OLED (organic light-emitting diodes) liggen.Op de tiende beurs Light+Building ligt de nadruk bij lichtfabrikant OSRAM op duurzaamheid. "Duurzame producten - de keuze van de klant" is het thema dat het bedrijf doorvoert in de presentatie van haar laatste innovaties in woonhuisverlichting, winkelverlichting, openbare verlichting en LED. De stand toont de huidige stand van ontwikkeling voor conventionele verlichtingsoplossingen zoals halogeen of compact fluorescentie plus de nieuwe generatie van LED en OLED lichtbronnen gebaseerd op bestaande toepassingen.

Nieuw licht voor onze huizen
Voor consumenten zijn verschillende oplossingen beschikbaar om energie te besparen. Nieuwe compact fluorescentielampen, conventioneel als energiespaarders, die een aangenaam warm licht verspreiden of geheel dimbaar zijn en tot wel 80% energie besparen maken het eenvoudiger om afscheid te nemen van de gloeilamp. Economische "ECO" halogeenlampen zijn gemiddeld 30% zuiniger dan gloeilampen en zijn daarom een geschikt alternatief. Met haar PARATHOM® LED-lampen met E27 en E14 lampvoet laat OSRAM zien dat de gefaseerde overgang van gloeidraad naar diode heel snel en eenvoudig kan zijn.

Briljante kleuren in shopverlichting
Ook voor een aantrekkelijke productuitstalling en natuurlijke kleurweergave presenteert OSRAM nieuwe verlichtingstechnologieën. Energiezuinige halogeenlampen en duurzame fluorescentielampen met een kleurweergave die overeenkomt met zonlicht en LED-lampen die aanzienlijk besparen op energie en onderhoud zijn ideaal voor retailers in food of non-food. Nieuwe lichtbronnen en armaturen voor winkelverlichting die een positieve stemming kunnen creëren en zo een positieve invloed hebben op de verkoop.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist