Ontwerper Reinier de Jong

presenteert de Split lampen

De Split lampen zijn een vloerlamp en een hanglamp. Beiden danken hun naam aan een smalle opening over de lengte van de aluminium en essenhouten lampenkap. De opening van de hanglamp maakt het mogelijk om de lampenkap over de lichtbron te schuiven zonder de kabel van de fitting af te hoeven halen. Geen gepriegel meer met de kabel en de fitting als je je lamp ophangt.

 

Dezelfde opening in de lampenkap van de de vloerlamp zorgt ervoor dat de kap draait en kantelt om de lichtbron zonder een in de weg zittende kabel. De kabel is volledig verborgen in de essenhouten poot. De lichtbron is stationair maar je kunt het licht met de lampenkap richten.

De binnenzijde van de lampenkap is spiegelend en contrasteert mooi met de mat witte buitenzijde. De opening loopt door in de essenhouten kap aan het uiteinde van de kap. Een passende, 3d geprinte trekontlaster zit erbij. De betonnen voet heeft zachte dopjes aan de onderkant om de vloer tegen krassen te beschermen.

De Split lampen zijn ontworpen door Reinier de Jong voor het nieuwe merk Stilst.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist