Northern Lighting

Plank

Briljant in zijn eenvoud. Zelfs de naam, PLANK, is even geniaal als simpel. En ook het verhaal achter de lamp is ook kraakhelder; twee ruwe planken van hout vormen één geheel met daartussenin een ledstrip.

Het licht schijnt direct door de kieren naar beneden. Zo kan het prima een bureau of werkblad verlichten. Dankzij de krachtige leds, 28W/2484LM komt er altijd ruim voldoende licht op het blad terecht. En is het licht toch te fel? Dan kan de lamp ook gedimd worden.

De serie bestaat uit een hanglamp, wandlamp en plafondlamp en is  in 2 kleuren verkrijgbaar; ruw donker en licht hout. Beide kleuren hebben een ruwe, onbewerkte uitstraling met bijbehorende krasjes en onvolkomenheden. Verder hebben alle modellen een lengte van 120cm.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist