Niko schakelmateriaal

inspirerend

De afwerkingen van Niko staan voor tijdloos design, uitgevoerd in duurzame materialen. Achter deze sobere bedieningen schuilt een waaier aan mogelijkheden. Niko heeft 3 reeksen klassiek schakelmateriaal in het assortiment. De 4e reeks, Mysterious, is een bijzonder verhaal.

Niko Original wordt getekend door haar uiterst zachte lijnen. Ze is beschikbaar in een mild kleurenpallet waardoor ze overal discreet aanwezig is. Bij Niko Intense staat de aanraking centraal. De sobere vorm met zachte belijning straalt intensiteit uit en geeft deze schakelaar een warm karakter. Niko Pure is een luxueuze collectie op maat van de liefhebber van tijdloos, ultra-strak design. Functionaliteit zonder franjes, uitgevoerd in exclusieve materialen zoals bamboe en roestvrij staal.

Naast deze 3 ‘klassieke' schakelreeksen is Mysterious het buitenbeentje in het assortiment. Het is het eerste onzichtbare schakelaargamma dat naadloos ingewerkt kan worden. Noch (interieur)architect, noch de eigenaar van de woning hoeft zich zorgen te maken of de schakelaars wel perfect bij het interieur passen. Na de montage is enkel een discrete ronde rand zichtbaar. In het duister licht deze rand op met een zachte warm witte gloed. Mysterious nodigt uit om creatief te zijn. Als een kameleon neemt hij de kleur van de muur aan. U kunt hem overschilderen, behangen, maar net zo goed inbouwen in een keukenblad van hout of marmer.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist