Niko schakelmateriaal

Mysterious wint Red Dot Design Award

"Uitzonderlijk en innovatief design". Zo omschrijft de "red dot" jury Mysterious, Niko's nieuwste reeks schakelmateriaal. Hiermee sleept Niko één van de meest vermaarde design awards in de wacht. Deze prijs wordt enkel toegekend aan bijzonder creatieve, innovatieve en hoogkwalitatieve producten. De red dot design award is wereldwijd de grootste en meest befaamde designcompetitie.

Decennia lang al ontwikkelt Niko klassieke schakelreeksen. Recent vernieuwde het zijn volledige productgamma en timmerde het aan een nieuw en innoverend imago. Vandaag gaat het veel verder dan traditionele schakelaars & stopcontacten. Met Mysterious neemt Niko de eerste stap in het wegdenken van klassiek schakelmateriaal.

Mysterious doet een nieuw tijdperk aanbreken. Het is het eerste onzichtbare schakelaargamma dat naadloos ingewerkt kan worden. Noch (interieur)architect, noch bouwheer hoeft zich zorgen te maken of de schakelaars wel perfect bij het interieur passen. Na de montage is enkel een discrete ronde rand zichtbaar. In het duister licht deze rand op met een zachte warm witte gloed, afkomstig van een ledlampje achter de toets van de schakelaar.

Mysterious is een schakelaar die vlak met de wand wordt gemonteerd. Hij nodigt uit om creatief te zijn. Als een kameleon neemt hij de kleur van de muur aan. Je kunt hem overschilderen, behangen, maar net zo goed inbouwen in een keukenblad van hout of marmer. Comfort en trendy materialen worden alsmaar belangrijker. Steeds meer mensen willen er zich in hun dagelijkse leven mee omringen. Niko speelt hier op in door producten aan te bieden die gemakkelijk geïnstalleerd en gebruikt kunnen worden, met de nodige aandacht voor een stijlvolle afwerking.

Niko's ‘out-of-the-box denken' wordt internationaal gewaardeerd. De ‘red dot award' voor Mysterious is voor Niko dan ook het ultieme bewijs dat innovatie beloond wordt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist