Muurbloem Lightning

Dot Show


De Dot Show is een nieuwe collectie kroonluchters ontworpen door Gonnette Smits voor Muurbloem Lighting. Elke kroonluchter bestaat uit een hoogglans ronde plafondplaat waaraan handgeblazen glazen ballen van verschillende afmetingen hangen. Elke glazen bal heeft een glazen haak, boven en onder, waardoor het mogelijk is deze aan elkaar te schakelen.

De Dot Show is verkrijgbaar in twee afmetingen van een small, medium en large model. Het combineren van aantallen en afmetingen van de glazen ballen geven eindeloos veel mogelijkheden. Het is mogelijk een eigen ontwerp samen te stellen.

 

 

MUURBLOEM

Ontwerpbureau Muurbloem is geboeid door de vraag waarom de mens eeuwenlang zichzelf en zijn omgeving, wil decoreren.

Muurbloem heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen van dessins. Door grote belangstelling in culturen en tradities, vergaart Muurbloem uitgebreide kennis in dessinstoepassingen. Zij combineren ambachtelijke- en moderne technieken. Zij maken ontwerpen voor muren van interieurs maar ook voor diverse producten. 

In opdracht voor diverse producenten heeft Muurbloem interieurproducten en mode-accessoires ontworpen.

 
Kijk voor meer informatie op: www.muurbloem.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist