Multicom licht

Raam


Raam belichaamt een doorgedreven architecturale benadering van het concept 'wandarmatuur'. Anders dan bij andere wandtoestellen, die ondanks een vaak strakke vormgeving toch steeds aan de omgeving toegevoegd lijken, lijkt het alsof Raam zich met de wand en de ruimte wil laten versmelten. Zoals de naam reeds suggereert wordt hiertoe een bouwkundig archetype als vertrekpunt genomen: net zoals een echte raamopening vormt het armatuur een onderbreking van het wandoppervlak, waarlangs licht de ruimte kan binnenkomen. Dit licht wordt bovendien door een kadervormig contour gedefinieerd. Op deze manier kan van Raam een geruststellende herkenbaarheid uitgaan, waardoor zijn aanwezigheid als natuurlijk wordt ervaren.

 

 

Raam is bovendien ook installatietechnisch een eenvoudig product: het hoeft niet te worden ingebouwd maar wordt als een conventioneel armatuur tegen de wand aan gemonteerd. Omdat het wandoppervlak binnen de slanke contour zichtbaar blijft gaat van het toestel een elegante lichtheid uit, ook wanneer het uitgeschakeld is.

 

De collectie bestaat uit armaturen in vijf formaten, telkens met een ander vermogen aan compact-fluo of T5 lichtbronnen.


Kijk voor meer informatie op: www.multiline-licht.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist