Modular verlichting

Duell en Trapz

Metaaltinten zorgen voor een exclusieve look in huis. Voorwerpen met dit soort tinten brengen extra leven, charme en luxe in een huis of project.Trendwatchers voorspellen een opmars in ons interieur, waarbij de kopertrend in 2014 aan niemand voorbij ging. Nu gaat de metallictrend verder met zachte, matte metaaltinten die voor een subtiele glans zorgen. Modular Lighting Instruments update zijn wandarmaturen Duell en Trapz alvast met drie nieuwe tinten; cacao bronze, silky grey en blue metallic.

Duell en Trapz zijn twee sfeervolle wandarmaturen van Modular Lighting Instruments. Tot nu kon je ze krijgen met een witte buitenkant en een champagnekleurige binnenkant of met een zwarte buitenkant en een goudkleurige binnenkant. De metallics binnenin zorgen in combinatie met de ledverlichting voor een gezellige lichtgloed en extra sfeer.

Nu worden er drie kleurencombinaties aan toegevoegd. Cacao bronze met zwarte binnenkant is een intense en intieme sfeerbrenger in het Interieur. Het elegante silky grey met champagnekleurige binnenkant verspreidt een diepe lichtgloed die allesbehalve koud aan doet. De combinatie blue metallic en aluminium speelt dan weer in op de trend met meer blauw in het interieur.

Duell en Trapz zijn met hun nieuwe kleuren niet alleen sfeerbrengers in het interieur, ze zijn ook energiezuinig. Modular Lighting Instruments biedt ze aan met warmwitte ledverlichting.

Ze passen met hun neutrale vorm in zowat elke ruimte; in de hall, het kleinste kamertje, in de woonkamer ... Door te kiezen voor de dimbare versie, kun je de stemming in huis eenvoudig bepalen.

Duell - Spannend lichtgevecht
Dankzij hun indirecte verlichting en hun subtiele schaduweffecten zijn wandarmaturen echte sfeermakers. Duell geeft met zijn rondingen elke kamer een zachte touch. Als wandarmatuur garandeert Duell een brede lichtwaaier, zowel up als down.

Trapz - Geometrie met een randje
Trapz is geïnspireerd op een trapezium. De platte cilinder werd afgewerkt met twee schuine uitsneden. Daardoor zie je goed de contrasterende binnenkant én krijg je meteen een bijzonder clair-obscureffect.

Wandarmatuur met warmwitte ledverlichting/ 2 700 K.Nieuwe kleuren (buiten-/binnenzijde) cacao bronze & black, silky grey & champagne en blue metallic & alu.Ook verkrijgbaar: white structure & champagne en black structure & gold.

Modular Lighting Instruments
Modular Lighting Instruments uit Roeselare, België verovert sinds 1980 de wereld met zijn toonaangevende high-end architecturale verlichting, waarbij creativiteit en technologie centraal staan. de innoverende en krachtige ontwerpen van het bedrijf werden al bekroond met verschillende designprijzen. Wereldwijd heeft Modular Lighting Instruments tien showrooms en meer dan tachtig verkooppunten.
www.supermodular.com

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist