Modular verlichting

SL familie

Lijnen van licht zijn een fantastische feature om architecturaal mee aan de slag te gaan. Ingebouwd, opgebouwd of gependeld, een lichtstraal door de ruimte heeft iets magisch. Lichtbeleving creëren met profielen en lichtlijnen is een van Modulars grote troeven.

Hun brede assortiment aan profielen biedt de mogelijkheid om in elke ruimte een architecturale toets te leggen. Een van de bekendste families in het portfolio van Modular is de SL familie, die bestaat uit (van breed naar smal) de SL149, de SL100, de SL75 en de SL mini. Nu krijgt de familie er nog een broertje bij: de SL Nano. Dat is een U-profiel beschikbaar in vier versies, met een diffuser van plexiglas. De armatuur is met zijn 26 cm breedte trouwens de slankste uit de reeks.

Vier versies
SL Nano Poly Out: de kleinste variant. Het licht wordt via de zijkanten visueel waarneembaar, waardoor de lichtopbrengst aanzienlijk verhoogt.
SL Nano Highpoly In: hoger omdat de gear in het toestel zelf zit, de diffuser bevindt zich in het profiel.
SL Nano High Recessed, Poly In: de diffuser zit in het profiel.
SL Nano High Recessed, Poly Deep Recessed: de diffuser ligt diep verzonken in het profiel.

Specificaties
Kleuren: witte, zwarte of aluminiumkleurige structuur.
Geschikt als: continue lichtlijn (plafond, muur).
Lichtbron: ledstrips (laag, medium of krachtig), dimbaar.
Afmetingen: 26 mm breed.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist